Vincent van Gogh in Frankrijk

Van Gogh in

Frankrijk

Op basis van onze onderzoeken hebben we in kaart kunnen brengen dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven 4 steden en 75 locaties heeft bezocht in Frankrijk. Door deze plaatsen te bezoeken, liet Van Gogh zich inspireren en creëerde hij enkele van zijn meest iconische werken. Wij nodigen u uit om zijn reis te volgen en deze bijzondere locaties zelf te ontdekken.

Steden in Frankrijk


Stap in de voetsporen van Van Gogh

De Van Gogh Route neemt je mee in de voetsporen van Van Gogh en dus in zijn bijzondere leven. Je ontdekt dingen over Van Goghs verblijf in Nederland, Engeland, België en Frankrijk en gaat terug in de tijd. Hoe leefde Vincent? Welke kunstwerken komen waar vandaan? Bestaan alle oude locaties nog steeds? Dit en nog veel meer!  

Het tijdperk waarin Vincent Van Gogh leefde is al een lange tijd voorbij, maar het tijdperk van zijn verhaal en zijn prachtige kunst nog zeker niet. Deze unieke mogelijkheid biedt de kans om oude plekken te bezoeken en om op verschillend locaties rond te kijken. Start snel en neem een kijkje in Vincent zijn leven! 

Start nu